Sivut

9/08/2011

miten voi olla näin väsy?

Cascada - Could it be you?





19,90€, Gina tricot

29,90€, Stadium. ja ne on pal vihreemmät ku täs näyttää. O.o


*haukotus*. siinä mun tän hetkinen fiilis ja olotila.

jjoo, tänää on ollu jotenki sekavan tuntune päivä. ihan ku oisin koko ajan tehny jotain kauheesti mut oikeestaa en oo tehny hirveesti mitään. kaheksaks kouluun, kaks tuntii musiikkii, ja kymmenelt takas kotiin... paijailin kissaa ja nukahdin sen viereen, luin blogei ja selailin faces semmoset kolme tuntii, ja sit takas kouluun: koulukuvaus!

sehä oliki hiaaanosti organisoitu.. nojoo. eiks ne aina oo? juoruiltiin siin sit kavereiden kans ja vertailtiin sitä et kuka on epäonnistunu pahiten edellisis koulukuvis.

sielt ku taas selvisin kotiin, ni alko kaaauhia soittelemine ja sopimine: oltii sovittu tytsyjen kans et mennää myllyy vähä shopping, mut et kenen kyydil mihi aikaa hä täh mitäh... loppujen lopuks päästiin jo ennen kolmee liikenteesee, ja päästiin jopa turvallisesti myllyyn asti.

myllys sit vaa oltii ja palloiltii, jokanen etti jotain... mie etin neuletta, mut en tietenkää löytäny. miks se on aina niin, et se mitä oikeestaan menee hakemaan jää ostamatta? ei ymmärrä. O.o nojoo. käytii arnoldsis ja näin, pelleiltiin, säädettiin, naurettiin, tehtiin sitä mitä ny aina .(: kivaa oli murut.

kotiin päästyäni sit vaa olin. ja sit piti lähtee taapertaa äidin luon käymää hakeen yhtä paitaa, ja olin kuolla siihe matkal ku yskisin keuhkoni pihal enkä meinannu saada henkee. kerpeleen pöpö, en tykkää. nojoooooo. siinä kai se. O.o mörs >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heitäppä kommentti ja piristä mun päivääni (: